Rieker – brend prepoznatljive kvalitete i udobnosti

O Riekeru:

Rieker Antistress je brend koji u prvom redu brine o udobnosti obuće te o njihovoj kvaliteti i trajnosti. Njihova tradicija u proizvodnji obuće datira još od 1874. Rieker obuća ima jedinstven te prepoznatljiv dizajn, ali ovaj brend uvijek na prvo mjesto stavlja udobnost obuće. U proizvodnji koriste prirodne materijale – kožu, ovčju vunu (kojom je često ispunjena zimska obuća), tekstil i dr. Osim prirodnih materijala, koriste i druge materijale kojima osiguravaju druge funkcije – estetske ili vodonepropusne.

rieker cipele

Naša ponuda:

U našoj ponudi možete pronaći različite modele iz Rieker asortimana. U novoj kolekciji Jesen/zima 2019. nalazi se široka ponuda cipela, gležnjača i čizama ovog brenda. Bitno je naglasiti kako neki modeli imaju i oznaku TEX – što znači da ta obuća ima dodatnu membranu koja štiti stopala u vlažnim vremenskim uvjetima.

lagana, fleksibilna, prostrana obuća

Preporuke:

     1. Rieker L7171-00

Klasične ženske brušene cipele – dolaze u tri boje – crnoj, plavoj crvenoj. Njihova je velika prednost, osim vrhunske udobnosti, i blago povišena peta čija je visina idealna za svakodnevno hodanje. Ove brušene cipele imaju TEX membranu, što znači da su pogodne i za vlažno vrijeme.
Rieker brušene cipele

Pročitajte više o ovom modelu ili pošaljite upit.

 
     2. Rieker 53782-00

Klasične crne ženske gležnjače koje karakteriziraju vrlo mekani i prilagodljivi materijali. Posebnost ovog modela je topla unutrašnjost izrađena od tekstila, čime se osigurava toplina za stopala. Gornjište ovog modela izrađeno je od kombinacije prirodne kože i drugog materijala.

Rieker ženske gležnjače
Pročitajte više o ovom modelu ili pošaljite upit.

     

     3. Rieker L16A8-00

Crne ženske gležnjače s blago povišenim đonom te crvenim detaljima izvrsno će se uklopiti u gotovo svaku odjevnu kombinaciju. Velika prednost ovog modela ženskih gležnjači je i mogućnost vađenja uloška. Također, ove gležnjače imaju vrlo prilagodljivu gumicu s bočne strane i na gornjem dijelu, zbog čega su idealne za osobe koje imaju problema s oticanjem nogu ili imaju šira stopala. Gležnjače se jednostavno obuvaju budući da imaju ciferšlus s unutrašnje strane.

Više o ovom modelu možete saznati na linku.
 

     4. Rieker 72082-00 i Rieker Y8965-35
Rieker ženske gležnjače

Atraktivne ravne ženske gležnjače izvrsno će se uklopiti u svakodnevne odjevne kombinacije. Zbog svog jednostavnog dizajna, crne boje te vrlo mekanih prirodnih materijala odlično se mogu kombinirati i uz hlače, ali i uz haljine i suknje.

Bordo gležnjače na petu odlikuju se posebnijim dizajnom te atraktivnom jesenskom/zimskom bojom. Vrlo lako ih možete kombinirati uz različite odjevne kombinacije, a odabirom ovih gležnjača možete samo dodatno naglasiti svaki stajling. 

Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima- crne gležnjače bordo gležnjače ili nam možete poslati upit. 

     5. Rieker F5530-26

Smeđe muške gležnjače, čije je gornjište izrađeno od prirodne kože, a unutrašnjost ispunjena vrlo toplom ovčjom vunom, idealne su za hladnije zimske i jesenske dane.
Njihova velika prednost je oblačenje pomoću ciferšlusa, dok se pomoću vezica može regulirati idealna širina.
Također, bitno je naglasiti kako ove gležnjače imaju TEX membranu koja dodatno štiti stopalo u vlažnim vremenskim prilikama.

Rieker F5530-26

Pročitajte više o ovom modelu ili pošaljite upit.


     6. Rieker 35301-00

Muške crne gležnjače koje će se izvrsno uklopiti u gotovo sve odjevne kombinacije. Izrađene su od prirodnih materijala, ali imaju dodatnu TEX membranu koja štiti stopalo u vlažnim vremenskim uvjetima. Unutrašnjost je ispunjena vrlo toplom ovčjom vunom. Odlikuje ih jednostavnost dizanja, ali i praktičnost – obuvanje pomoću ciferšlusa, a prilagodba širine pomoću vezica.

Rieker 35301-00

Dodatne informacije o ovom modelu možete potražiti na linku.