260074
Bezbojna krema za obuću, 75 ml

2,52 

Bezbojna krema za obuću koristi se za njegu kožnih cipela. Ima odličan sastav sa pčelinjim voskom i uljem avokada te jednostavan aplikator sa spužvicom.

  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 66.36€
  • Plaćanje pouzećem, karticama - jednokratno ili na rate, bankovni prijenos
  • Brza dostava 2-4 radna dana
SKU: Bezbojna krema za obuću Kategorija:

Bezbojna krema za cipele s pčelinjim voskom i uljem avokada te vrlo jednostavnim aplikatorom sa spužvicom. Idealna je za korištenje na obući s glatkom kožom. Osim što hrani kožu, ova krema i osvježava  boju i vraća joj sjaj.

Pravilnu njegu i čišćenje kožne obuće treba započeti s čišćenjem prljavštine, prašine ili blata. Nakon što se očišćena obuća dobro posuši može se dalje tretirati i njegovati sredstvima za održavanje obuće. Osim toga, vrlo je važno naglasiti i kako je cipele potrebno osušiti prirodnim procesom sušenja, na sobnoj temperaturi kako ne bi došlo do pucanja ili sušenja kože. Nakon što su se cipele potpuno osušile kožu je potrebno nahraniti i održavati različitim sredstvima za održavanje.




    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici. Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

    Možda će vam se također svidjeti…