021133
Crna krema za obuću, 75 ml

2,52 

Crna krema za obuću koristi se za njegu kožnih cipela – daje im sjaj i hrani kožu. Jednostavan aplikator sa spužvicom omogućuje laku upotrebu.

  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 66.36€
  • Plaćanje pouzećem, karticama - jednokratno ili na rate, bankovni prijenos
  • Brza dostava 2-4 radna dana
SKU: Crna krema za obuću Kategorija:

Crna krema za obuću koristi se za njegu kožnih cipela – daje im sjaj i hrani kožu. Jednostavan aplikator sa spužvicom omogućuje laku upotrebu. Idealna je za korištenje na crnoj obući s glatkom kožom. Osim što hrani kožu, ova krema i osvježava crnu boju i vraća joj sjaj.

Pravilnu njegu i čišćenje kožne obuće treba započeti s čišćenjem prljavštine, prašine ili blata. Nakon što se očišćena obuća dobro posuši može se dalje tretirati i njegovati sredstvima za održavanje obuće. Osim toga, vrlo je važno naglasiti i kako je cipele potrebno osušiti prirodnim procesom sušenja, na sobnoj temperaturi kako ne bi došlo do pucanja ili sušenja kože. Nakon što su se cipele potpuno osušile kožu je potrebno nahraniti i održavati različitim sredstvima za održavanje.
    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici. Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

    Možda će vam se također svidjeti…