Rieker Z7079-00
Ženske čizme

549.00 Kn

Gornjište: Drugi materijal; Tabanica: Ovčja vuna, tekstil; Potplat: Drugi materijal.
Boja: Crna
Dostupne veličine:

37, 38, 39, 40, 41, 42.
Pošalji upit


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

Quantity
SKU: Rieker 93157-00-1-1 Kategorija:
Izrada i dizajn:


Model Rieker Z7079-00 su nosive crne, vrlo tople čizme koje karakterizira prostranost i vrlo mekani i prilagodljivi materijali. Posebnost ovog modela je izrazito topla unutrašnjost ispunjena prirodnom ovčjom vunom koja održava toplinu stopala i u najhladnijim zimskim danima.
Gornjište modela Rieker Z7079-00 izrađeno je od drugih materijala kao i potplat koji je blago povišen cijelom duljinom cipele. Debljina i rebrasta struktura potplata optimalna je za različite podloge. Ovaj model ženskih čizama idealan je za svakodnevno nošenje te ćete ih vrlo lako kombinirati uz gotovo sve odjevne kombinacije. Prednost ovog modela je i dodatna membrana koja štiti stopalo u vlažnim vremenskim uvjetima, zbog čega je ovaj model idealan za zimu –  vuna grije stopalo i osigurava mu prozračnost, a dodatna membrana štiti stopalo od vlage.


Rieker Antistress obuća svojim dizajnom pruža svojim korisnicima brojne pogodnosti kojima između ostalog umanjuje osjećaj umora i natečenosti nogu.
mekana, udobna i kvalitetna obuća
minimalna težina obuće
relaksirajući efekt
fleksibilnost i prilagodljivost obuće
prostranost obuće

Brend

Rieker

Dostupne veličine

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42