Rieker L0559-00
Sportska obuća

449.00 Kn

Gornjište: Drugi materijal; Podstava: Drugi materijal; Potplat: Drugi materijal.

Dostupne veličine:
37,38, 39.
Pošalji upit


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

Quantity
Izrada i dizajn:


Rieker L0559-00
 karakterizira kvalitetna izrada i atraktivan dizajn. Ovaj model idealan je za kombiniranje –  od svakodnevnih do sportskih odjevnih kombinacija. Riječ je vrlo prostranim i laganim cipelama koje su izvrsne za svakodnevno nošenje ili duge šetnje. Njihovo gornjište, tabanica i potplat izrađeni su od drugih materijala, ali vrlo je važno napomenuti kako je riječ o izrazito mekanom/ udobnom modelu ženske sportske obuće. Uložna tabanica je izrazito mekana te umanjuje podražaje prilikom hoda. Također, vrlo je važno naglasiti kako se tabanica može vaditi što je vrlo korisno za osobe koje moraju nositi posebne, ortopedske uloške. Prednost modela Rieker L0559-00 je i blago podebljana peta zbog čega su idealne za svakodnevno nošenje.
Osim kvalitetne izrade i vrhunske udobnosti, ovaj model odlikuje se i atraktivnim dizajnom zbog čega ćete ove ženske cipele vrlo lako kombinirati uz različite boje.

Rieker Antistress obuća svojim dizajnom pruža svojim korisnicima brojne pogodnosti kojima između ostalog umanjuje osjećaj umora i natečenosti nogu.
mekana, udobna i kvalitetna obuća
minimalna težina obuće
relaksirajući efekt
fleksibilnost i prilagodljivost obuće
prostranost obuće

Brend

Rieker

Dostupne veličine

37, 38, 39, 41, 42