Rieker 73343-00
Ženske gležnjače

549.00 Kn

Gornjište: Drugi materijal; Tabanica: Tekstil; Potplat: Drugi materijal.
Dostupne veličine:

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42.
Pošalji upit


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

Quantity
Izrada i dizajn:

Rieker 73343-00 je sportska gležnjača koju karakterizira njen atraktivan dizajn. Model koji neće proći nezamijećeno. Ženska gležnjača koja je iznimno udobna i prilagodljiva stopalu.

Posebnost ovog modela je vrlo topla unutrašnjost izrađena od tekstila čime se osigurava toplina za stopala u hladnijim vremenskim uvjetima.

Gornjište modela Rieker 73343-00 izrađeno je od mekanih i prilagodljivih drugih materijala, kao i potplat. Ovakva vrsta obuće idealna je za svakodnevno nošenje zbog blago povišenog đona čija je visina 3 cm.

Još jedna od prednosti ovog modela je i ciferšlus sa unutarnje strane kojim osigurava jednostavno obuvanje, prikladnost za šira stopala, dok su vezicama možete formirati širinu gležnjača.

Odabirom ovog modela ćete definitivno razmaziti Vaša stopala. 🙂

Rieker Antistress obuća svojim dizajnom pruža svojim korisnicima brojne pogodnosti kojima između ostalog umanjuje osjećaj umora i natečenosti nogu.
mekana, udobna i kvalitetna obuća
minimalna težina obuće
relaksirajući efekt
fleksibilnost
prilagodljivost obuće
prostranost obuće

Brend

Rieker

Dostupne veličine

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42