Rieker 44268-00
Ženske cipele

499.00 Kn

Gornjište: Drugi materijal; Tabanica: Koža/Drugi materijal; Potplat: Drugi materijal.

Dostupne veličine:
 37, 38, 39, 40, 41.
Pošalji upit


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

Quantity
SKU: Rieker 44268-00 Kategorije: , ,
Izrada i dizajn:


Model Rieker 44268-00 je cipela atraktivnog dizajna, karakterizira ju prostranost i vrlo mekani i prilagodljivi materijali. 
Gornjište ovog modela izrađena je od drugih materijala. Bitno je naglasiti kako su ove cipele vrlo fleksibilne zbog gumice na gornjištu. Također, upravo ta gumica omogućuje i lakše obuvanje te su zbog nje ove cipele pogodne i za osobe s visokim ristom ili osobe čija stopala natiču.
Tabanica je izrađena od kombinacije drugog materijala i prirodne kože kako bi se osigurala vrhunska udobnost i prilagodljivost svakom stopalu. 🙂
Potplat je mekan, fleksibilan i blago povišen (cca 3 cm) te izrađen od drugih materijala. Također on je rebrast čime se sprečava klizanje i olakšava hod.
Model Rieker 44268-00 je odličan je izbor za svakodnevno nošenje te podiže svaku odjevnu kombinaciju zbog kombinacije tekstila, kože i laka, ali i klasične crne boje. 🙂

Vrlo je bitno naglasiti kako ovaj model sadrži i dodatnu membranu (oznaka TEX) koja dodatno štiti stopala u vlažnim vremenskim uvjetima. 

Rieker Antistress obuća svojim dizajnom pruža svojim korisnicima brojne pogodnosti kojima između ostalog umanjuje osjećaj umora i natečenosti nogu.
mekana, udobna i kvalitetna obuća
minimalna težina obuće
relaksirajući efekt
fleksibilnost i prilagodljivost obuće
prostranost obuće

Brend

Rieker

Dostupne veličine

37, 38, 39, 40, 41