Papuče Spalatina 5071
Ženske natikače

99.00 Kn

Gornjište: Tekstil; Tabanica: Tekstil; Potplat: Drugi materijal.

Dostupne veličine:
36, 37, 38, 39, 40, 41.
Pošalji upit


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.Pravila privatnosti možete pročitati ovdje. Za pristup Vašim podacima pošaljite zahtjev.

Quantity
SKU: Papuče Spalatina 5607 Kategorije: ,
Kućne papuče Spalatina 5071 karakterizira izrazito mekano, anatomski oblikovano gazište te vrlo toplo gornjište. Osim kvalitetne izrade, velika prednost ovog modela kućnih papuča su i vrhunski, prozračni materijali koji nemaju neugodan miris zbog čega ćete ove kućne papuče obožavati. Đon je blago pojačan zbog čega su ove papuče idealne za svakodnevno nošenje (visina pete cca 3,5 cm).
Gornjište i tabanica izrađeni su od tekstila, dok je potplat izrađen od drugog materijala.

Papuče Spalatina 5071 karakterizira i vrlo upečatljiva kombinacija plave boje i cvjetnog uzorka. Osim toga, značajno je napomenuti kako je đon izrađen od poliuretana zbog čega ove kućne papuče neće biti bučne prilikom hoda.

Spalatina je hrvatska tvrtka koja se specijalizirala za proizvodnju kućnih papuča i natikača te anatomske obuće. Obuća pod markom Spalatina je prepoznatljiva po izraženoj kvaliteti izrade i biranim materijalima. Kvaliteta proizvoda je primarni i jedini cilj. A velika prednost ovog brenda je i činjenica što se proizvodi u potpunosti izrađuju u Hrvatskoj. 
Kupujte HRVATSKO.
Brend

Spalatina

Dostupne veličine

36, 37, 38, 39, 40, 41